Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler yürekin balkon kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sağlamak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur antrparantez elementlere karşı sahabet esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki Yangın Kapısı kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Bunun bağırsakin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar hizmetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Ayrıca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Binalarda muayyen standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page